Huidverzorgingproducten

Ontdek VIVITA ALOË GEL – jouw ultieme bondgenoot voor natuurlijke huidverzorging. Met een formule die bestaat uit 99% zuivere aloë vera, vrij van toegevoegde parfums, biedt onze gel een kalmerende en desinfecterende werking voor de huid. Of het nu gaat om het verzachten van een zonnebrand, het behandelen van kleine brandwonden, of het verlichten van irritatie na het scheren of epileren, onze aloë gel staat altijd paraat.
Wat maakt ons product nog specialer? Onze aloë vera wordt ecologisch geteeld, zonder het gebruik van pesticiden of herbiciden. We vertrouwen op de kracht van de natuur en lokale methoden voor de groei en bloei van onze planten.

En nu hebben we iets nieuws! Naast onze traditionele gel, bieden we ook een aloë melk aan, verrijkt met 4% panthenol. Deze melkachtige formule hydrateert en voedt de huid diep, terwijl de kalmerende eigenschappen van aloë vera intact blijven.

Leveringsmethode *
Ik wens de bestelling op te halen bij: *
Ik wens bevestiging via: *

Wachtdienst

De apotheker van wacht kan telefonisch opgevraagd worden via het centraal nummer U kunt dit ook hier online bekijken. Voor de huisarts van wacht kunt U terecht op deze pagina.

0903/99 000
Ik wens de bestelling af te halen bij: *
Ik wens bevestiging via: *